maak er een
mooie dag van

Modeshoenen voor dames en heren

Ontdek de Schoenensalon en het Schoenenkabinet

In onze winkels treft u twee prachtige schoenenafdelingen aan. Wat is er nu prettiger om gelijk bij uw outfit de juiste schoenen te kiezen? Om u deze service te kunnen bieden zijn wij een prettige samenwerking aangegaan met Oskam-schoenen in Bergambacht en Van Keulen-schoenen in Veenendaal.

De Schoenensalon

Op onze damesafdeling in onze winkels treft u een schitterende Schoenensalon aan met eigentijdse schoenen. In Bergambacht uit de collecties van Floris van Bommel , Gabor en Hassia. In de winkel van Veenendaal voeren we de merken Gabor, Högl, Paul Green en Maripé. Wat is er nu prettiger om uw kledingset perfect te combineren met de juiste schoen?

Het Schoenenkabinet

Op de herenafdeling van onze winkels bevind zich ons schitterende Schoenenkabinet. Hier verkopen wij herenschoenen van toonaangevende merken, in de winkel van Bergambacht: Floris van Bommel, Australian, Van Lier en Van Bommel. In de winkel van Veenendaal: Giorgio, Australian, Van Lier en Melik. Al deze schoenen passen perfect bij onze collecties herenmode. Handig toch? U zoekt gelijk de juiste schoen bij uw outfit.

schoenen merken