Corona-protocol

Wij nemen uw en onze veiligheid serieus!

In onze winkels staat alle aandacht voor u voorop! Daarnaast het veilig en verantwoord omgaan met elkaar, daarom hebben we diverse maatregelen getroffen:

Hygiëneregels

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen steeds -indien nodig- onze protocollen aan. Zo geven we geen handen meer, verzoeken wij onze klanten te betalen via de pin, zorgen we voor extra schoonmaakbeurten van contactpunten -zoals deurknoppen, trapleuningen, toetsenborden, pinautomaten en toiletten etc.- en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. We houden de regel 1,5 meter afstand strikt in acht.

Personal Shopping

We begrijpen dat u het lastig vindt om een afweging te maken of u onze winkels kunt bezoeken. Qua oppervlakte is er in onze winkels ruimte genoeg om de juiste afstand in acht te nemen. Daarom heten wij heten wij u van harte welkom! U kunt ook op afspraak te winkelen. Hiervoor kunt u eenvoudig via deze website of telefonisch een personal shopper boeken. Dit kan tijdens onze openingstijden en speciaal voor u zijn we ook op dinsdag- en woensdagavond beschikbaar. Klik voor meer informatie over personal shopping op onderstaande knop.

Thuis winkelen

Heeft u zelf licht klachten, of hoest u? Dan is het beter om thuis te winkelen. U kunt hiervoor ideeën opdoen op onze website. Ook is het mogelijk om via Whatsapp te winkelen, zo kunt u foto's ontvangen of videobellen met een vertrouwde personal shopper. Wanneer u in ons adresbestand staat kunnen we aan de hand van uw koophistorie de juiste maten en voorkeuren vinden.

Bekijk onze thuiswinkelpagina om ideeën op te doen, klik hiervoor op onderstaande knop: