mode met aandacht

Personal Shopping

Vakmanschap anno nu

Weet u wat de nieuwe trends zijn en welke kleding het beste staat bij uw figuur? Zoekt u nét die extra aandacht tijdens het winkelen in één van onze winkels? Of heeft u een speciale blijde of droevige gelegenheid, waarbij u snel en doelgericht wil winkelen? Maak dan eenvoudig een afspraak met een Personal Shopper in onze winkels. Bij Speksnijder werken professionals die hun vak goed verstaan, zij geven u een advies passend bij uw stijl! Zij/hij gaat samen met u op zoek naar de juiste outfit en brengt u op extra ideeën , zodat u uw aankopen ook weer op andere manieren kunt combineren. Kortom een passende oplossing voor al uw wensen.

Alle tijd voor u...

We ontvangen u met koffie en iets lekkers en zoeken samen met u in onze collectie naar datgene waarnaar u op zoek bent. En dat op het moment dat ú het beste uitkomt!

Maak een afspraak

Door op één van de onderstaande knoppen te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper boeken. Vul gemakkelijk de afspraakplanner* in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur beschikbaar is! Bent u een aanstaande bruidsmoeder? Dan hebben we een speciaal arrangement voor u en maken we er een feestje van. Klik hiervoor op de knop 'boek een bruidsmoerderarrangement'.

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!