Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Even meebeleven....


We tonen u graag een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Op deze pagina kunt u lezen en zien op welke manier wij bezig zijn met de fotografie voor de campagne najaar 2020. Natuurlijk ziet dit er rommelig en gekunsteld uit, maar het resultaat ziet u een seizoen lang in onze campagnes. Kijk even mee, een prima manier om een stukje mee te beleven hoe alles in zijn gang gaat...
Bekijk ook de making of van onze collega's van Speksnijder Bruid & Bruidegom

Making of Bruid & Bruidegom

winterfoto's schieten tijdens een hittegolf

Fotoshoot

'Met elkaar de mooiste winterse beelden maken met schitterende mode op een prachtige locatie. Een fantastische uitdaging!'

Chris van Bruchem

Campagne

Voor ieder seizoen plannen we een fotosessie in met diverse modellen. Tijdens deze sessies maken we de mooiste beelden waarmee we onze najaarscampagne vormgeven. Wij van Speksnijder hechten aan een eigen gezicht, daarom maken we sporadisch gebruik van foto's die onze leveranciers beschikbaar stellen. Dit seizoen maken we nog meer dan voorheen gebruik van eigen modellen, gewoon onze medewerkers. Hier krijgen we de leukste reacties op!

Fotolocatie

Voor de tweede maal waren we te gast bij De Gelderlandfabriek in Culemborg. Een prachtig gebouw waarin ooit de Gelderland-banken werden vervaardigd. Inmiddels een veelzijdig gebouw waarin kunstenaars hun atelier hebben, waar concerten worden gegeven of workshops. Op het moment van de fotoshoot j.l. 10 augustus waren de kunstenaars niet aanwezig en hadden we de beschikking over bijna alle ruimtes inclusief het naastgelegen restaurant Una Volta. Hiervan hebben we optimaal gebruikt gemaakt. De veelzijdigheid van het gebouw zorgt voor een heel afwisselend beeld. Voor de bruidsfotografie hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van dit gebouw en de omgeving. De sleetse sfeer past ook uitstekend in contrast bij de romantiek van bruidsmode! De dag zelf was erg warm. we zaten midden in de hittegolf. Het was dus afzien voor onze modellen en allen die verder aan deze dag meewerkten.

Foto's en video

Bekijk de making of-foto's in de slider bovenaan deze pagina. Beleef zo een stukje mee van deze dag! Houd ook onze kanalen in de gaten, daar gaat u komend half jaar het resultaat zien van deze dag! Veel kijkplezier!

Onderstaande video is gemaakt tijdens onze voorjaasshoot, binnenkort verschijnt hier de video van de shoot van j.l. 10 augustus.


Aan deze dag werkten mee:

  • Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jos en Victor als modellen
  • Jennifer Urban, visagist
  • Leo de Jong, fotograaf
  • De Kaardebol, bloemwerk
  • Het Schoenenkabinet/De Schoenensalon, schoenen
  • Bergambacht Optiek, brillen
  • Irina Schoonderwoerd, alg assistent
  • Wilmer van Bruchem, making of
  • Hendrik Jan van der Rhee en Jurgen Klapwijk, namens HJ Mediagroep
  • Chris van Bruchem, regie
Marketeer

Chris van Bruchem

Inspireren...

Altijd leuk om even te zien hoe een campagne tot stand komt. Beelden zijn belangrijk, daarom besteden wij hier volop aandacht aan. Kunnen we u fijn inspireren!

Marketeer

Onze Speksnijder Winkels