Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Even meebeleven....


We tonen u graag een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Op deze pagina kunt u lezen en zien op welke manier wij bezig zijn met de fotografie voor de campagne voorjaar 2020. Natuurlijk ziet dit er rommelig en gekunsteld uit, maar het resultaat ziet u een seizoen lang in onze campagnes. Kijk even mee, een prima manier om een stukje mee te beleven hoe alles in zijn gang gaat...
Bekijk ook de making of van onze collega's van Speksnijder Bruid & Bruidegom

Making of Bruid & Bruidegom

mode met aandacht vervaardigd

Thematiek

'Mode maakt plaats voor handgemaakt, met aandacht vervaardigd en niet onderhevig aan de tijd! Een trend waarbij mooie materialen de hoofdrol spelen'

Maxi Roozendaal/Shopfokus

Campagne

Zo komt een modecampagne tot stand: Wij starten ieder nieuw modeseizoen op rondom een bepaald thema. Deze thema’s worden aangereikt door toonaangevende trendwatchers zoals Li Edelkoort en Christine Boland. Alle modeontwerpers houden deze trends -die overigens veelomvattender zijn dan alleen mode- in de gaten. Zo ontstaat een samenhangend geheel met stijlen, sferen én natuurlijk mode! Onze vaste adviseur en visual merchandiser, Maxi Roozendaal, van Shopfokus filtert uit de verschillende thema’s een passend verhaal voor Speksnijder. Dit seizoen: 'Aandacht' waarbij het gaat om handgemaakte trends en de mooiste materialen. Een oneliner van Maxi Roozendaal leest u in de quote hiernaast of hierboven.

Thema

Bij het omschreven thema is een passende fotolocatie gezocht. Als eerste is de focus natuurlijk op de nieuwe voorjaar/zomer-collectie. Om hierbij het juiste gevoel te creëren is een unieke locatie een must. Het gevoel spanningen opzoeken en werelden bij elkaar brengen is prima te vinden in een oude fabriek, waarin door verschillende kunstenaars en ondernemers nieuw leven in is geblazen! Deze vonden we in Culemborg; De Gelderlandfabriek. Een prachtig gebouw waarin ooit de Gelderland-banken werden vervaardigd. Inmiddels een veelzijdig gebouw waarin kunstenaars hun atelier hebben, waar concerten worden gegeven of workshops. Op het moment van de fotoshoot j.l. 12 februari waren de kunstenaars niet aanwezig en hadden we de beschikking over bijna alle ruimtes inclusief het naastgelegen restaurant Una Volta. Hiervan hebben we optimaal gebruikt gemaakt. De veelzijdigheid van het gebouw zorgt voor een heel afwisselend beeld. Voor de bruidsfotografie hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van dit gebouw en de omgeving. De sleetse sfeer past ook uitstekend in contrast bij de romantiek van bruidsmode!

Foto's en video

Bekijk de foto's in de slider bovenaan deze pagina en zeker de video hieronder. Beleef een stukje van onze fotoshoot mee, veel kijkplezier!


Aan deze dag werkten mee:

 • Anja, Irma, Minne, Jurn en Victor als modellen
 • Jennifer Urban, visagist
 • Leo de Jong, fotograaf
 • Maxi Roozendaan, trendanalist Shopfokus
 • Nana Groen-Wonen, bloemwerk
 • Het Schoenenkabinet/De Schoenensalon, schoenen
 • Bergambacht Optiek, brillen
 • My Accessoiries, herenarmbanden
 • Irina Schoonderwoerd, alg assistent
 • Wilmer van Bruchem, making of
 • Wilmer van Bruchem, namens HJ Mediagroep
 • Chris van Bruchem, regie
Marketeer

Chris van Bruchem

Inspireren...

Altijd leuk om even te zien hoe een campagne tot stand komt. Beelden zijn belangrijk, daarom besteden wij hier volop aandacht aan. Kunnen we u fijn inspireren!

Marketeer

Onze Speksnijder Winkels