mode met aandacht

Personal Shopping

Veilig en in alle rust winkelen

In deze tijden van Corona-crisis helpen wij u het liefst op afspraak. Dit is momenteel de meest veilige optie voor u als onze gast én voor onze medewerkers. Een afspraak maken kan gemakkelijk via onze digitale agenda, deze kunt u boeken binnen onze openingstijden.

Ook 's avonds mogelijk!

U kunt voor extra rustig winkelen ook 's avonds, buiten de openingstijden een afspraak maken, hiervoor kunt u bellen naar onze winkels

Bergambacht: (0182) 358110
Veenendaal: (0318) 526159

Alle tijd voor u...

We ontvangen u met koffie en zoeken samen met u in onze collectie naar datgene waarnaar u op zoek bent.

Maak een afspraak

Door op één van de onderstaande knoppen te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper boeken. Vul gemakkelijk de afspraakplanner* in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur beschikbaar is! Bent u een aanstaande bruidsmoeder? Dan hebben we een speciaal arrangement voor u en maken we er een feestje van. Klik hiervoor op de knop 'boek een bruidsmoerderarrangement'.

Of winkel thuis via Whatsapp

We begrijpen uiteraard ook uwzorg om te komen, daarom kunnen we u ook op afstand helpen via de telefoon of Whatsapp. Hierbij kunt u vanuit huis met een personal shopper bespreken wat uw wensen zijn. Uw vertrouwde adviseur kan terugkijken in uw aankoophistorie wat uw maten en favoriete merken zijn, om zo een passend voorstel te doen. Hierbij is videobellen of foto’s sturen via Whatsapp een extra fijn hulpmiddel. App hiervoor tijdens onze openingstijden naar één van de volgende nummers:

Bergambacht: (06) 10040054
Veenendaal: (06) 10040084

Doe alvast inspiratie op, onze medewerkers hebben heel veel mooie outfits voor u geselecteerd...

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!Aanstaande bruidsmoeder?