mode met aandacht

Speksnijder Tailormade

Eigentijdse maatpakken

In onze winkels hebben we een eigentijdse tailormadeafdeling. Zelf een schitterend maatkostuum aan laten meten is helemaal van nu! En daar bieden we graag alle mogelijkheden voor! Wat is er leuker dan een eigen touch te geven aan uw kostuum of combinatie? Op het gebied van stoffen is er keuze te over. Maar ook een persoonlijke knoop, mooie voeringen, borduringen of accentgarens het is allemaal mogelijk. Hiervoor werken wij samen met een partner die al jaren gespecialiseerd is in het leveren van kostuums op maat.

TS-Tailormade

Samen met deze Hollandse leverancier, die dit maatwerk net buiten Europa laat vervaardigen hebben we een eigen label ontwikkeld; TS-Tailormade. Hoe zo TS-Tailormade? Dat is geschiedenis en toekomst in één. De grondlegger van ons bedrijf heette Teunis Speksnijder en ook de jongste generatie draagt deze naam. TS-Tailormade staat voor de kwaliteit van weleer én het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?

Zakelijk of als trouwpak

Een 'personal' kostuum is natuurlijk prettig om zakelijk te dragen of juist voor een gelegenheid. Als bruidegom zijn er ook ontelbare mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden uit de Ceremonia-collectie die wij samen met slechts 8 andere ondernemers in Nederland mogen aanbieden! Schitterende stoffen met een extra feestelijke touch, om nog maar niet te spreken van de unieke details die aan het kostuum kunnen worden toegevoegd. Uiteraard ook in drie-delig.

Personal shirts

Wanneer u alles uniek wilt hebben is een maatwerkshirt natuurlijk net dat extraatje! Ook daarin hebben wij volop mogelijkheden, niet alleen maataanpassingen maar juist ook die persoonlijke touch maken een overhemd uniek. Met de gerenommeerde overhemden merken als John Miller en Ledub werken wij al jaren samen en zij bieden telkens weer inspirerende stoffen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ideeën opdoen

Wilt u alvast de mogelijkheden zien en ideeën opdoen? Op Pinterest houden wij een bord met schitterende maatkostuums en combinaties bij. Volop mogelijkheden om u te laten inspireren. Klik op deze link om dit bord te bekijken.

Afspraak maken

U bent tijdens onze openingstijden altijd van harte welkom in onze winkels. Toch is het een aanrader om een afspraak te maken. Dan kunnen wij u echt alle aandacht geven bij het uitzoeken en opmeten van uw maatpak. En dat kan gemakkelijk online, bellen kan natuurlijk ook. Onze telefoonnummers vindt u onder aan deze pagina.

herenmodeadviseur

Hans Bel

Maatwerk ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Maak een afspraak met een personal shopper