Bekijk meer van Baileys in onze winkels

Bekijk meer van Baileys in onze winkels

Comfortabel en klassiek met een sportief randje. De collectie van Baileys kenmerkt zicht door begrijpelijke items in mooie draagbare bonneterie.Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Baileys

Design van Hollandse bodem

Comfortabel en klassiek met een sportief randje. De collectie van Baileys kenmerkt zicht door begrijpelijke items in mooie draagbare bonneterie.
Meer mode inspiratie opdoen...

Vakmanschap en precisie gecombineerd

Baileys is een merk met zowel trendy items als echte klassiekers. De kleding is sportief, trendy en tegelijkertijd dus ook erg klassiek. Een terugkerend thema is de outdoor stijl en de aardkleuren die elke seizoen weer terugkomen in de collecties Baileys herenkleding.
In de kleding is ook het resultaat van vakmanschap, duurzaam werk en precisie gecombineerd met een stukje eenvoud terug te zien. Dat maakt Baileys kleding dan ook draagbaar voor veel mensen. Baileys is een sportief merk, dat meegaat in de trends maar ook een klassieker wil zijn in de kledingkast van de moderne man.


herenmodeadviseur

Nico van Schothorst

Baileys ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels