Bekijk meer van Beaumont in onze winkels

Bekijk meer van Beaumont in onze winkels

Beaumont ontwerpt elegante jassen voor de moderne vrouw van vandaag. De vrouw die zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en krachtige elegantie uitstraalt. De ontwerpers van Beaumont werken naar eigen zeggen “met veel liefde, aandacht en oog voor de opvallende én de niet direct zichtbare details”. Beaumont heeft een reputatie van extra onderscheidende, maar ook betaalbare damesmode. Beaumont-jassen zijn technisch mooi gemaakt, dragen heerlijk en kennen een lange levensduur.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Beaumont

Eigentijds

Elegante jassen voor de vrouw van nu
Meer mode inspiratie opdoen...

Passend

Een Beaumont jas is speciaal ontworpen voor de sportieve en initiatiefrijke vrouw. De gewatteerde jassen zijn van duurzame kwaliteit en hebben een elegante en vrouwelijke uitstraling. Elke jas heeft opvallende, maar ook onopvallende details, welke technisch erg mooi bedacht en uitgevoerd zijn.

Beaumont jassen zijn de ideale jassen. Comfort, trendy en een schappelijke prijs. De variatie in kleur zorgt ervoor dat er voor iedere vrouw een passende jas tussen zit.


damesmodeadviseur

Janny Pols

Beaumont ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels