Bekijk meer van Betty Barclay in onze winkels

Bekijk meer van Betty Barclay in onze winkels

Houdt u van vrouwelijke, elegante en spontane kleding? Een tikkeltje classic? Dan is de collectie van Betty Barclay een aanrader. Betty Barclay kenmerkt zich door een hoogwaardige kwaliteit, prima pasvorm en een eigentijds karakter. Precies waarnaar u op zoek bent!


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Betty Barclay

Hoogwaardig

Elegante collecties damesmode met een classy touch.
Meer mode inspiratie opdoen...

Internationaal

Betty Barclay is, zowel nationaal als internationaal, één van de topmerken in damesmode. Betty Barclay is een Duits kledingmerk en bestaat al sinds 1938 toen Max Berk in Mannheim een textielfabriek overnam. Hij legde de focus in het vervaardigen van eersteklas damesmode.

Al snel kreeg het merk naamsbekendheid in heel Europa en hedendaags heeft het de hele wereld veroverd als bekend damesmerk. Betty Barclay, een damesmerk die niet meer weg te denken is uit onze modewereld.damesmodeadviseur

Irma Zeldenrijk

Betty Barclay ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels