Bekijk meer van Bloomings in onze winkels

Bekijk meer van Bloomings in onze winkels


Bloomings, opgericht in 2012 te Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode.

Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. Bloomings deelt die mening door met deze gedachten haar collecties te creëren, die door haar fans begeert worden, maar ook betaalbaar moeten blijven. Er zijn tenslotte meer goede dingen in het leven dan mode alleen!


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Bloomings

High-end fashion

Mode met een luxe en herkenbaar elegante uitstraling
Meer mode inspiratie opdoen...

Steel de show

Op het hoofdkantoor te Amsterdam, werkt het designteam constant aan de Bloomings collecties. Actuele styles, om u iedere dag lekker in te voelen met het accent op brei en jerseys. Zorgvuldig worden die garens en doeken uitgezocht, welke aan onze kwaliteit standaard kunnen voldoen en zorgen we ervoor dat elk model een excellente pasvorm heeft. Onze kleding, wordt voornamelijk gemaakt uit natuurlijke materialen en verkocht in basis maar ook in actuele trend kleuren. In 4 jaar tijd is Bloomings gegroeid tot een populair merk in Europa en breidt op dit moment haar collecties uit met nieuwe kwaliteiten en modellen. De collecties worden verkocht in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië.

damesmodeadviseur

Rianne van der Slik

Bloomings ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels