Bekijk meer van Cavallaro in onze winkels

Bekijk meer van Cavallaro in onze winkels

Cavallaro Napoli is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot hét Italiaanse modemerk van Nederland. De unieke stijl, voor zowel mannen als vrouwen, is Italiaans met een twist en staat bekend om de toewijding aan kwaliteit. De familie creëert, vernieuwt en inspireert. Goed en stijlvol gekleed gaan is een belangrijk uitgangspunt voor de herenmode van Cavallaro Napoli. Ook als u casual gekleed wilt gaan.Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan je bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Cavallaro

Classic met een twist!

“De items van Cavallaro hebben altijd iets origineels, kom snel naar de winkel dan kunt u het zelf passen”
Meer mode inspiratie opdoen...

Italiaanse roots

Als kind heeft Giuseppe Cavallaro (1973) al iets met mode. Van de verdiensten van zijn eerste bijbaantje koopt hij meteen mooie kleding. Dankzij zijn Italiaanse roots – zoon van een Italiaanse vader – heeft hij een voorliefde voor de Napolitaanse kledingindustrie; het hart van ambachtelijke kleermakerij. Toch begint hij na een studie commerciële economie in eerste instantie in de ICT. Daarnaast besluit hij in diezelfde periode zijn contacten in Napels aan te wenden om zijden stropdassen te importeren. Hij verkoopt de dassen in zijn eigen netwerk en in 2004 besluit Cavallaro om de ICT vaarwel te zeggen en in Utrecht een eigen winkel te openen met alleen stropdassen en zelf ontworpen overhemden, met als doel de Napolitaanse ambacht en stijl in Nederland te introduceren. Zijn vernieuwende stijl is duidelijk terug te vinden in deze collectie; de hoge kragen, het kenmerkende geborduurde logo op de rechtermouw en de opvallende prints worden direct opgemerkt door modeminnend Nederland. De shirts veroorzaken een ware hype en door de grote vraag naar zijn shirts begint Giuseppe Cavallaro te leveren aan verschillende winkels in Nederland. Inmiddels heeft het merk Cavallaro Napoli 15 brandstores en ruim 350 verkooppunten in dertien landen, waaronder dus bij Speksnijder Mode.


herenmodeadviseur

Henk Aantjes

Cavallaro ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Want een persoonlijks advies is altijd prettig. Daarom sta ik graag voor u klaar. En dat kan ook op afspraak op het moment dat het ú uitkomt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels