Bekijk meer van Cinzia Rocca in onze winkel in Bergambacht

Bekijk meer van Cinzia Rocca in onze winkel in Bergambacht

Jassen met klasse. Cinzia Rocca maakt jassen met een klassieke look, altijd stijlvol en vervaardigd uit premium stoffen. Jassen waarin u zich zowel mooi als comfortabel voelt.Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Cinzia Rocca

Klasse

Voor wie er graag gracieus bijloopt
Meer mode inspiratie opdoen...

Mooi en Stijlvol...

Cinizia Rocca leeft voor klasse. Dit naoorlogse, klassieke dameslabel werd in 1953 opgericht door designer Giancomo Rocca. Al sinds haar oprichting focust het merk zich op dames die er graag ieder moment van de dag stijlvol en gracieus bijlopen. Ieder kledingstuk uit de collectie heeft dezelfde vrouwelijke, verfijnde uitstraling waar Cinzia Rocca om bekendstaat. Gun uzelf fashion met een perfecte pasvorm, vervaardigd uit zachte materialen.

Cinzia Rocca voelt feilloos aan wat haar klanten van haar verwachten. Het merk werkt graag met een helder maar sober kleurenpalet om een luxe uitstraling te benadrukken. Daarnaast maakt Cinzia Rocca gebruik van premium materialen om uw gloednieuwe outfit een lange levensduur te gunnen. Dankzij de toegankelijkheid van de smaakvolle kledingstukken, kun u ze eenvoudig combineren.Ga voor dameskleding waarin u zich zowel mooi als comfortabel voelt.
damesmodeadviseur

Janny Pols

Cincia Rocca ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels