Bekijk meer van Claudia Sträter in onze winkels

Bekijk meer van Claudia Sträter in onze winkels

Al 40 jaar ontwikkelt Claudia Sträter een eerlijke en tot in details afgewerkte kledingcollectie ontworpen door talentvolle ontwerpers. Geroemd worden de elegante stijl, uitstekende pasvorm, aandacht voor details en de goede kwaliteit/prijsverhouding. 
Deze kenmerken vindt u terug in de uitgebreide collectie, van basis blouse, het perfecte mantelpak tot een elegante jurk.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Claudia Sträter

Stylisch

Eerlijke mode
Meer mode inspiratie opdoen...

Mooier maken

De collectie van Claudia Sträter moet de persoonlijkheid onderstrepen en voldoende speelruimte bieden voor de individuele interpretatie. Claudia Sträter vertaalt internationale modetrends op karakteristieke wijze naar een duidelijk herkenbaar handschrift. Vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch, en druk doende in hun beroeps- en privéleven. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor onze klant vanzelfsprekend.

Claudia Sträter is een van oorsprong Nederlands luxemerk met een bijna volledig Nederlands team. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland (Diemen) worden de collecties ontworpen, gepresenteerd én geëxporteerd. Puur Nederlands design dus, gericht op de moderne vrouw vanaf 35 jaar.

Claudia Sträter kenmerkt zich door een uitgebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding, aandacht voor details, een cleane snit, een eigen tijdloze ontwerpvisie met een elegante belijning.


damesmodeadviseur

Corianne van Hel

Claudia Sträter ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels