Bekijk meer van Comma in onze winkels

Bekijk meer van Comma in onze winkels

Stijlvolle en complete damesmode. Dameskleding van Comma is uitnodigend, vrouwelijk, sterk en heeft een mondiale uitstraling. Comma is perfect voor de moderne, zelfbewuste vrouw die vertrouwt op haar eigen kracht en een eigen standpunt durft in te nemen. Leuke accessoires maken de collectie compleet. Comma is is leverbaar vanaf maat 38 t/m maat 46


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Comma

Studio

Een bijzonder elegante studiostijl kenmerkt de collectie van Comma
Meer mode inspiratie opdoen...

Mondiaal

Het van oorsprong Duitse Comma, staat sinds het midden van de jaren '90 voor eigentijdse en vrouwelijke damesmode. Met veel oog voor details, wordt bijna iedere maand een nieuwe collectie gelanceerd. Stijlvolle vrouwelijke damesmode met hier en daar een geraffineerd studio of juist klassiek accent, dat is kenmerkend voor deze mondiale modedesigner. Bij Comma, wordt elk kledingstuk met oog voor finesse en met liefde voor damesmode ontworpen, iedere keer opnieuw. Fashion van Comma, is speciaal gestyled om het vrouwelijke silhouet te benadrukken. Een perfect design en kwaliteitsmaterialen zorgen samen voor de schitterende pasvorm die typerend is voor de stijlvolle fashion van Comma. Ideale mode met een geweldige uitstraling voor bijzondere dames, zoals u!

damesmodeadviseur

Corianne de Pater

Comma ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels