Bekijk meer van Creenstone in onze winkels

Bekijk meer van Creenstone in onze winkels

De smaakvolle jassen van Creenstone zijn de finishing touch van iedere stijl. De eersteklas Creenstone jassen verlenen een zelfverzekerde flair aan iedere vrouw en zorgen dat u zich stylish vertoont, zelfs als u soms door weer en wind naar buiten moet. De Creenstone damesjassen vallen altijd schitterend, ook na intensief gebruik, en combineren perfect met iedere garderobe.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Creenstone

Trendy

Een zelfverzekerde flair voor iedere vrouw
Meer mode inspiratie opdoen...

Oog voor detail

De kwaliteitsmode van dit Nederlandse jassenlabel zorgt dat u zich speciaal en vrouwelijk voelt zonder ook maar enige concessie te doen aan duurzaamheid en prettige draagbaarheid. De modieuze damesmode jassen hebben voldoende praktische, warme zakken en behaaglijk gevoerde kragen of fijne capuchons om zo nodig helemaal in weg te kruipen. Het silhouet van de warme Creenstone buitenkleding is veelal stijlvol getailleerd en steeds uiterst vrouwelijk. Met een jas van uitmuntend Nederlands design maakt u, waar u ook heengaat, steeds een indrukwekkende entree. Uw eigen stijl, uw Creenstone jas

damesmodeadviseur

Fien Breedveld

Creenstone ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels