Ontdek de klasse-kostuums in onze winkels

Ontdek de klasse-kostuums in onze winkels

Eduard Dressler onderscheid zich door een unieke pasvorm en de mooiste stoffen. Voor zowel de kostuums als colberts worden alleen hoogwaardige kwaliteiten gebruikt. Naast confectie is het ook mogelijk om een kostuum of colbert op maat te laten vervaardigen. Het is hiervoor raadzaam om een afspraak te maken.

Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Eduard Dressler

Liefde voor ambacht

En dat is te merken, exclusiviteit en pasvorm staan voorop bij Eduard Dressler.
Meer mode inspiratie opdoen...

Onderscheidend...

Eduard Dressler laat tijdloze waarden samensmelten met de trends van nu. Met een mooie klassieke stijl, die voldoet aan de internationale hedendaagse smaak. Zo laat de ontwerper creativiteit en ambachtelijke perfectie terugkomen. Van een prachtig kostuum voor iedere man of grote maten herenmode, Eduard Dressler kleedt de man! Eduard Dressler geeft de zekerheid om altijd perfect en eigentijds gekleed te gaan. Van modern tot klassiek.

Een goed zittend pak is belangrijk, regelmatig nodigen wij een kleermaker uit van Eduard Dressler. Hij meet voor u een maatpak op en u kunt kiezen uit een keur aan stoffen. Al uw persoonlijke wensen kunnen we dan uitvoeren. Maar ook op onze kostuumafdeling hebben wij mooie kostuums hangen van dit merk en die kunt u gelijk passen en meenemen


herenmodeadviseur

Henk Aantjes

Eduard Dressler ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.

Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels