Kom de jassen van Fortezza passen in onze winkels

Kom de jassen van Fortezza passen in onze winkels

Fortezza is een Nederlands jassen merk met Italiaans design. Het logo van Fortezza is de afbeelding van het fort wat midden in Florence staat en waar elk half jaar de Pitti (de belangrijkste herenmode beurs) georganiseerd wordt. De jassen van Fortezza hebben een elegante pasvorm en zijn gemaakt van luxe materialen. De jassen zijn fraai afgewerkt en voorzien van subtiele Italiaanse details.Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Fortezza

Italiaans op zijn Hollands

“Elegant en stoer gaan hand in hand, plus een flinke dosis Italië; de collectie van Fortezza!”


Meer mode inspiratie opdoen...

Populair

Fortezza jassen zijn populair bij een breed mannenpubliek. Fortezza vertegenwoordigt de laatste modehypes uit Italië. De Italiaanse allure vertaalt zich in gave jacks van hoogwaardige kwaliteit met een fraaie snit en perfecte afwerkingen. De herenjassen zijn verkrijgbaar in korte en in lange modellen. Handig voor over een pak zijn de jassen met een colbertlengte.


herenmodeadviseur

Ben van den Bogaart

Fortezza ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels