Bekijk meer van (Select by) Hermann Lange in onze winkels

Bekijk meer van (Select by) Hermann Lange in onze winkels

De collecties van zowel Hermann Lange als Select by Hermann Lange zijn breed. U kunt slagen voor alledaagse items, maar juist ook voor items voor chique gelegenheden. De kleding is van zeer hoge kwaliteit, zit comfortabel en heeft perfecte pasvormen. De collecties van dit modemerk zijn te herkennen aan de trendy kleuren en de bijzondere details.Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Hermann Lange

Chiq

Creëer een eigen stijl!
Meer mode inspiratie opdoen...

Stijlvolle damesmode

Hermann Lange is 75 jaar geleden opgericht in Duitsland door Hermann Lange en Hermann Schnier. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Dat het al zo veel jaar een succes is, wordt verklaard door de kwaliteit en service van dit merk.

De doelgroep waar Hermann Lange zich op richt zijn klassieke en zelfbewuste vrouwen. Door het brede aanbod, kan een geheel eigen stijl gecreëerd worden. Elegantie en gekleed zijn blijven hierbij belangrijke termen, want dat is waar het merk voor staat. Dit merk biedt ook grotere maten aan, zodat het voor veel vrouwen een toegankelijk merk is. De 'Select by' collectie is een collectie die zich richt op de moderne vrouw en heeft een jongere uitstraling, perfect voor de vrouw die op zoek is naar een feestelijk item. Graag nodigen wij u uit om de collectie in onze winkels te komen bekijken.

damesmodeadviseur

Lettie van der Bijl

Hermann Lange ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels