Bekijk meer van Jc Sophie in onze winkels

Bekijk meer van Jc Sophie in onze winkels

Jc Sophie is een modern en vrouwelijk Nederlands merk met het oog voor detail en gericht op wat de moderne vrouw van haar garderobe verwacht. Bekijk in de slider de foto's van Jc Sophie, dit is slechts een impressie van de collectie. We nodigen u van harte uit in onze winkels om de collectie te bekijken, van harte welkom!


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Jc Sophie

Eigen stijl

Voor wat een moderne vrouw van haar garderobe verwacht.
Meer mode inspiratie opdoen...

Moderne klassiekers

Jc Sophie werd gelanceerd in 2014 en biedt een volledige collectie damesmode. Jc Sophie ontwerpt schitterende collecties moderne klassiekers met versierde details. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste stoffen en dessins. JcSophie ontwerpt vier collecties per jaar; één voor elk seizoen. Ze maken frisse en mooie kleding voor de lente, luchtige jurken in de zomer, comfortabele truien voor de herfst en warme jassen voor de winter!


damesmodeadviseur

Corianne de Pater

Jc Sophie ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels