Bekijk meer van Pierre Cardin in onze winkels

Bekijk meer van Pierre Cardin in onze winkels

Pierre Cardin is voor veel modieuze mannen favoriet wanneer het aankomt op broeken. Het merk is vernoemd naar de designer: de Fransman Pierre Cardin. Met al meer dan 50 jaar ervaring in kledingontwerp is Pierre een absolute professional als het gaat om herenmode.Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Pierre Cardin

Klasse

De broeken van Pierre Cardin zijn eigentijds, stijlvol en dragen klasse uit.
Meer mode inspiratie opdoen...

Perfecte pasvorm

Pierre Cardin jeans staan dan ook sinds de launch van het merk in 1960 bekend om de perfecte en consistente pasvorm. De kleding van het merk is eigentijds, stijlvol en straalt klasse uit. Hierdoor kunt u de Pierre Cardin herenbroeken voor iedere gelegenheid dragen. Ook bij Speksnijder Mode in Bergambacht en Veenendaal zijn we fan van dit mooie herenmerk, daarom vindt u een uitgebreid assortiment Pierre Cardin broeken voor heren in onze winkels. Advies over een maat of pasvorm nodig? Wij helpen u graag!

herenmodeadviseur

Marja Luneburg

Pierre Cardin ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Maak een afspraak met een personal shopper

Onze Speksnijder Winkels