Ongekende mogelijkheden... laat u informeren in onze winkels

Ongekende mogelijkheden... laat u informeren in onze winkels

Mode, actualiteit en smaakvolle details zijn kenmerkend voor de kleding van Roy Robson. Het programma van Roy Robson bestaat uit een mix & match systeem in kostuums, colberts en broeken. Dit programma is opgebouwd uit drie verschillende pasvormen (regular-, shape- en slim fit) en heeft een zeer uitgebreide keuze in stoffen/kleuren/dessins. Alles is (soms op bestelling) verkrijgbaar in de maten 42 tot 64, 23 tot 32 en 90 tot 118.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Roy Robson

Mixen & Matchen

"Met de mix & match-collectie van Roy Robson heb je altijd een passend kostuum."
Meer mode inspiratie opdoen...

Lifestyle

Roy Robson is een internationaal lifestyle modemerk voor mannen. Het bedrijf is ontstaan in 1922 en staat bekend om de hoge kwaliteit en moderne collecties. Van business tot casual: met Roy Robson kleding straalt u persoonlijkheid uit en benadrukt u uw zelfverzekerdheid. In Berlijn, de modestad van vandaag de dag is de geschiedenis van Roy Robson begonnen.


herenmodeadviseur

Marja Luneburg

Roy Robson ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels