Bekijk meer van Select in onze onze winkels.

Bekijk meer van Select in onze onze winkels.

De collecties van Select by Hermann Lange zijn feestelijk en elegant. U kunt slagen voor chique gelegenheden. De kleding is van zeer hoge kwaliteit, zit comfortabel en heeft perfecte pasvormen. De collecties van dit modemerk zijn te herkennen aan de trendy kleuren en de bijzondere details.

Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Select

Mooi voor een feestelijk moment!

Meer mode inspiratie opdoen...

Feestelijke damesmode

Select by Hermann Lange is 75 jaar geleden opgericht in Duitsland door Hermann Lange en Hermann Schnier. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Dat het al zo veel jaar een succes is, wordt verklaard door de kwaliteit en service van dit merk. De doelgroep waar Select by Hermann Lange zich op richt zijn klassieke en zelfbewuste vrouwen. Door het brede aanbod, kan een geheel eigen stijl gecreëerd worden. Elegantie en feestelijk gekleed zijn blijven hierbij belangrijke termen, want dat is waar het merk voor staat! Graag nodigen wij u uit om de collectie in onze winkels te komen bekijken.

damesmodeadviseur

Sheila Kruining

In Shape ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels