Bekijk meer van Sibin Linnebjerg in onze winkels

Bekijk meer van Sibin Linnebjerg in onze winkels

De collectie van Sibin Linnebjerg bestaat uit vesten in verschillende lengtes in minimalistische kleurtinten als zwart, wit, grijs en navy - met daarnaast een aantal eye-catching kleuren als geel, lichtroze en lichtblauw.

De chique en veelzijdige vesten van Sibin/Linnebjerg zijn eindeloos te combineren met uw gehele garderobe. Kom de collectie eens passen onze winkels


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Sibin Linnebjerg

Hoogwaardig

Trendy en authentiek
Meer mode inspiratie opdoen...

Vesten die gezien mogen worden

Het Deense merk Sibin Linnebjerg werd opgericht in 1997 door twee jonge ondernemers,met het doel hoogwaardige gebreide mode tegen een redelijke prijs aan te bieden - en dit zonder concessies aan de kwaliteit. Het label is vooral bekend van de selectie klassieke truien en vesten. De vesten van Sibin Linnebjerg zijn tijdloos en geschikt voor elke leeftijd.

Verder onderscheiden de artikelen zich op kwaliteit, pasvorm en stijl.Sibin/Linnebjerg staat voor kwaliteit, trendy designs met een duidelijke link naar authentieke ruwe materialen en productiemethoden.


damesmodeadviseur

Corrie Mul

Sibin Linnebjerg ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels