Bekijk meer van State of art in onze winkels

Bekijk meer van State of art in onze winkels

State of Art is een van de weinige kledingmerken die onlosmakelijk verbonden is met klassieke sportauto’s. De ontwerpen voor de kleding van State of Art zijn geïnspireerd op de actieve levensstijl die met het racen in klassieke sportauto’s gepaard gaat. State of Art herenkleding is dan ook uitermate geschikt voor stijlvolle heren die graag klassieke, sportieve kleding dragen.

Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

State of Art

Bijzonder Hollands merk

onlosmakelijk verbonden met klassieke sportauto’s.
Meer mode inspiratie opdoen...

Klassiek met een sportieve touch

Het van oorsprong Nederlandse State of Art ontwerpt keer op keer prachtige, luxe en zeker ook uitgebreide collecties herenkleding. State of Art herenkleding kenmerkt zich door de klassieke ontwerpen die stuk voor stuk een sportieve touch hebben waardoor zij toch een moderne uitstraling krijgen. In de collectie zijn onder meer prachtige polo’s, luxe jassen, vesten en truien te vinden. Ieder kledingstuk is uiteraard perfect afgewerkt. Kwaliteit staat bij dit stijlvolle kledingmerk hoog in het vaandel. Voor de ontwerpen van State of Art herenkleding wordt dan ook alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat de kleding geruime tijd mooi blijft, maar ook dat de kleding altijd een prachtige fit heeft en dus erg lekker zit. Een kledingstuk van State of Art is een echte investering in de garderobe! Op zoek naar een prachtige outfit die uitermate is geschikt voor een actieve levensstijl? Bekijk dan snel de collectie State of Art herenkleding en laat u verrassen door dit gewaardeerde Nederlandse merk.


herenmodeadviseur

Marja Luneburg

State of Art ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels