Bekijk meer van Ted Baker in onze winkels

Bekijk meer van Ted Baker in onze winkels

Waan je in een luxueuze wereld en ontdek de prachtige mode van Ted Baker in onze winkels. Ted Baker is hét fashionlabel voor de dame die houdt van de classy stijl en op zoek is naar items voor feestelijke gelegenheden. De herkenbare elegante uitstraling is uniek én exclusief!
De foto's op deze website zijn een impressie, kom naar de winkel of neem contact op voor de actuele voorraad!

Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Ted Baker

High-end fashion

Mode met een luxe en herkenbaar elegante uitstraling
Meer mode inspiratie opdoen...

Steel de show

Met de mode van Ted Baker waan je je even in de wereld van catwalks. Wie kiest voor een item van dit merk, haalt echt 'high-end fashion' in huis. Er wordt gewerkt met de meest fijne stoffen en dat is te zien! Ted Baker brengt meer kleur in uw leven, door de kleuren zelf of door de meest fantastische prints of bloemendessins. Met de kledingstukken van Ted Baker kunt u echt de show stelen. En dat op een super classy en chique manier!

damesmodeadviseur

Rianne van der Slik

Ted Baker ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels