Ontdek meer over maatwerkpakken in onze winkels

Ontdek meer over maatwerkpakken in onze winkels

In onze winkels hebben we een eigentijdse tailormadeafdeling. Een maatkostuum aan laten meten is helemaal van nu! Wat is er leuker dan een eigen touch te geven aan uw kostuum of combinatie? Op het gebied van stoffen is er keuze te over. Maar ook een persoonlijke knoop, mooie voeringen, borduringen of accentgarens het is allemaal mogelijk.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

TS-Tailormade

Een personal kostuum

Of een colbert op maat... ontdek de mogelijkheden
Meer mode inspiratie opdoen...

Eigentijdse maatpakken

Samen met een Hollandse leverancier, die dit maatwerk net buiten Europa laat vervaardigen hebben we een eigen label ontwikkeld; TS-Tailormade. Hoe zo TS-Tailormade? Dat is geschiedenis en toekomst in één. De grondlegger van ons bedrijf heette Teunis Speksnijder en ook de jongste generatie draagt deze naam. TS-Tailormade staat voor de kwaliteit van weleer én het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?

Personal shirts

Wanneer u alles uniek wilt hebben is een maatwerkshirt natuurlijk net dat extraatje! Ook daarin hebben wij volop mogelijkheden, niet alleen maataanpassingen maar juist ook die persoonlijke touch maken een overhemd uniek. Met de gerenommeerde overhemden merken als John Miller en Ledub werken wij al jaren samen en zij bieden telkens weer inspirerende stoffen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ideeën opdoen

Wilt u alvast de mogelijkheden zien? Op Pinterest houden wij een bord met resultaten bij. Klik op deze link om dit bord te bekijken.


herenmodeadviseur

Hans Bel

Maatwerk ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Onze Speksnijder Winkels