mode met aandacht

Personal Shopping

Vakmanschap anno nu

Weet u wat de nieuwe trends zijn en welke kleding het beste staat bij uw figuur? Of zoekt u nét die extra aandacht tijdens het winkelen bij één van onze winkels? Maak dan eenvoudig een afspraak met een Personal Shopper in onze winkels. Bij Speksnijder werken professionals die hun vak goed verstaan, zij geven u een advies passend bij uw stijl! Zij/hij gaat samen met u op zoek naar de juiste outfit en brengt u op extra ideeën , zodat u uw aankopen ook weer op andere manieren kunt combineren. Kortom een passende oplossing voor al uw wensen.

Alle tijd voor u...

We ontvangen u met koffie en iets lekkers en zoeken samen met u in onze collectie naar datgene waarnaar u op zoek bent. En dat op het moment dat ú het beste uitkomt!

Maak een afspraak

Wilt u graag met een Personal Shopper op zoek gaan naar de juiste outfit? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Door op één van de onderstaande knoppen te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper boeken. Vul gemakkelijk de afspraakplanner* in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur beschikbaar is! Bent u een aanstaande bruidsmoeder? Dan hebben we een speciaal arrangement voor u en maken we er een feestje van. Klik hiervoor op de knop 'boek een bruidsmoerderarrangement'.

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!