mode met aandacht

Video Personal Shopping

Thuis winkelen met persoonlijk advies

Winkelt u liever vanuit huis? Boek dan een personal shopper die met u gaat videobellen. Dit kan gemakkelijk via Whatsapp.

Ook 's avonds mogelijk!

Dit kan ook op de dinsdag- en woensdagavond, buiten onze openingstijden. Voor een afspraak hiervoor kunt u tijdens onze openingstijden bellen of appen naar onze winkels

Bergambacht: (0182) 358110 | Whatsapp: (06) 10040054
Veenendaal: (0318) 526159 | Whatsapp: (06) 10092230

Personal shoppingbox...

We kunnen uw aankoophistorie bekijken om zo een inschatting te maken van uw smaak en weten welke maten u het beste passen. U bepaalt natuurlijk zelf uw keuze aan de hand van onze inspiratiefoto's of wanneer uw personal shopper virtueel met de camera u de collectie laat zien. Na uw keuze pakken wij uw aankoop met zorg in en zorgen ervoor dat uw 'personal shoppingbox' zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd of opgestuurd wordt.

Maak een afspraak

Klik voor het maken van de afspraak op uw favoriete filiaal hieronder en kies (als u dat wenst) een vertrouwde personal shopper. Vul eenvoudig de afspraakplanner* in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur via videobellen beschikbaar is.

Doe alvast inspiratie op, onze medewerkers hebben prachtige outfits voor u geselecteerd...

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!
Of bent u een aanstaande bruidsmoeder?