mode met aandacht

Personal Shopping

In onze winkels

Graag helpen wij u op afspraak, een fijne optie als u van extra aandacht houd én een veilige manier om te winkelen. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze digitale agenda.

Ook 's avonds mogelijk!

Voor extra rustig winkelen kunt u op de dinsdag- en woensdagavond, buiten de openingstijden, een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar onze winkels

Bergambacht: (0182) 358110
Veenendaal: (0318) 526159

Alle tijd voor u...

We ontvangen u met koffie of thee en reserveren 1,5 uur voor u. Tijdens de afspraak gaan we samen met u op zoek naar die items uit onze collectie die helemaal bij u passen. Maak gerust uw wensen vooraf kenbaar, dan hangen wij vooraf al een aantal sets voor u klaar! Ook kunnen we terugkijken in uw koophistorie en daardoor de juiste merken en pasvorm inschatten.

Maak een afspraak

Door op één van de onderstaande knoppen te klikken kunt u uw eigen Personal Shopper boeken. Vul de afspraakplanner* in of bel tijdens onze openingstijden. Op deze manier bent u er zeker van dat er, op de door u gewenste tijd, een persoonlijke adviseur beschikbaar is! Bent u een aanstaande bruidsmoeder? Dan hebben we een speciaal arrangement voor u en maken we er een feestje van. Klik hiervoor op de knop 'boek een bruidsmoederarrangement'.

Doe alvast inspiratie op, onze medewerkers hebben heel veel mooie outfits voor u geselecteerd...

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!Aanstaande bruidsmoeder?