mode met aandacht

Personal Shopping

Dit zijn de mogelijkheden:

Personal Shopping in onze winkels

Graag helpen wij u op afspraak, een fijne optie als u van extra aandacht houdt én een veilige manier om te winkelen. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze digitale agenda.

Ook 's avonds mogelijk!

Voor extra rustig winkelen kunt u op de dinsdag- en woensdagavond, buiten de openingstijden, een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar onze winkels

Bergambacht: (0182) 358110
Veenendaal: (0318) 526159

Alle tijd voor u...

We ontvangen u met koffie of thee en reserveren 1,5 uur voor u. Tijdens de afspraak gaan we samen met u op zoek naar die items uit onze collectie die helemaal bij u passen. Maak gerust uw wensen vooraf kenbaar, dan hangen wij vooraf al een aantal sets voor u klaar! Ook kunnen we terugkijken in uw koophistorie en daardoor de juiste merken en pasvorm inschatten.

Bent u binnenkort bruidsmoeder? Maak dan een afspraak voor een bruidsmoederarrangement, klik op onderstaande knop voor alle informatie:

Bruidsmoederarrangement

Video Personal Shopping

Winkelt u liever vanuit huis? Boek dan een personal shopper die met u gaat videobellen. Dit kan gemakkelijk via Whatsapp.

Ook 's avonds mogelijk!

Dit kan ook op de dinsdag- en woensdagavond, buiten onze openingstijden. Voor een afspraak hiervoor kunt u tijdens onze openingstijden bellen of appen naar onze winkels

Bergambacht: (0182) 358110 | Whatsapp: (06) 10040054
Veenendaal: (0318) 526159 | Whatsapp: (06) 10092230

Personal shoppingbox...

We kunnen uw aankoophistorie bekijken om zo een inschatting te maken van uw smaak en weten welke maten u het beste passen. U bepaalt natuurlijk zelf uw keuze aan de hand van onze inspiratiefoto's of wanneer uw personal shopper virtueel met de camera u de collectie laat zien. Na uw keuze pakken wij uw aankoop met zorg in en zorgen ervoor dat uw 'personal shoppingbox' zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd of opgestuurd wordt.

Maak een afspraak

Klik voor het maken van de afspraak op de knop hieronder, geef in de agenda aan dat u kiest voor video-personal shopping!

Doe alvast inspiratie op, dagelijks plaatsen we foto's in onze shop:

Inspiratie

* Wilt u op zeer korte termijn een afspraak, bijvoorbeeld nog dezelfde dag? Dan raden wij u aan even te bellen!