Fietstochten

Een fijn dagje weg inclusief lunch!

Fietsen in de omgeving van Speksnijder in Veenendaal...

Wij hebben 2 schitterende fietsroutes voor u uitgezet om een dag te genieten in de prachtige omgeving van onze winkel. U kunt kiezen uit routes van 25 of 50 km. Deze routes voeren u langs de mooiste (bosrijke) plekjes rondom Veenendaal.

Mét lunch!

De fietstocht start in onze winkel, wij verwelkomen u met een kop koffie, thee én speculaas. U ontvangt een route die ook via de 'fietsknooppunten' te volgen is. Op de routekaart staan verschillende vragen die u kunt beantwoorden. Bij het inleveren van de antwoorden ontvangt u bij terugkomst een kleine attentie. Bij de tocht van 20 km. luncht u na afloop bij onze overburen Bollo Panino. Voor de tocht van 50 km. ontvangt u een smakelijk lunchpakket mee voor onderweg!
De fietstocht eindigt weer in onze winkel, waar u uiteraard nog even kunt winkelen en genieten van een afsluitend kopje koffie of thee...

Kosten p.p. € 12,50*

U kunt tot eind september van dinsdag t/m zaterdag gebruik maken van deze aanbieding. Neem hiervoor uw eigen fiets mee. U kunt de tocht starten tussen 10 en 12 uur, reserveer via het onderstaande formulier.
* ook te verrekenen met € 10,- aan loyaltypunten


Mijn reservering voor de fietstocht van Speksnijder Veenendaal