Bruidsmode

Drive-in Bruidsshow

Al rijdend inspiratie opdoen voor de grote dag...

Drive-in Bruidsbeurs

12 June 2020

Coronatijd heeft beperkingen

Toch inspiratie voor aanstaande bruidsparen van uit de auto in de Hoofdstraat van Bergambacht

Wat doe je als groot modehuis als je ieder jaar een geweldige bruidsshow in je zaak organiseert die nu niet door kan gaan door de beperkende maatregelen in verband met het Corona virus? Veel aanstaande bruidjes samen met hun moeders en schoonmoeders willen dolgraag zo'n show mee maken. Speksnijder mode in Bergambacht wist er wel raad mee en organiseerde een drive-in beurs zodat de bruidjes toch inspiratie op konden doen voor hun grote dag.

Toevallig waren dochter Floor en ik gisteravond even in Bergambacht en konden dit spektakel mee maken.

Behalve Speksnijder deden er veel andere ondernemers mee en de meesten daarvan hebben hun winkels aan de Hoofdstraat dus dat werd de route van de auto's. Tijdens die route waren er zo'n dertig bruidsjaponnen en trouwpakken te bewonderen en zorgden al die ondernemers voor inspiratie en ideeën die je nodig hebt om een onvergetelijke trouwdag te organiseren.

Toen alle bruiden en bruidegoms opgesteld stonden, de laatste hand aan de kapsels was gelegd en die ene bruid haar schoenen had gevonden konden de auto's gaan rijden, het waren er ruim zestig.

Aan alle auto's was een rode hartjesballon vastgemaakt en zo reden ze langzaam langs al het moois wat er geshowd werd. De raampjes opengedraaid en van daaruit werd er bewonderd en werden er vragen gesteld. Ook werden er tasjes met informatie en lekkers uitgereikt.

Het is wel een lange blog geworden met meer foto's dan normaal maar dit leuke initiatief verdiende in mijn ogen wel een beetje extra aandacht. Deze Corona tijd toont maar weer eens dat er altijd creatievelingen zullen zijn, doorzetters, organisators en geschiedenisschrijvers


met toestemming overgenomen uit de blogspot: 'Heen en terug naar de Ardèche' van Marthy.
Lees meer van Marthy

Dit waren de eerste bruidsparen die hun plek op de route opzochten

Voor haar moesten de schoenen nog even opgezocht worden.

Opvallend veel blauwe pakken dit jaar.

Heel belangrijk, je moet natuurlijk een goede locatie hebben. Deze reclame is voor de Polderkamer in Stolwijk, daar hebben wij onze twaalfeneenhalf jarige bruiloft ooit gevierd.

Om te trouwen in zo'n prachtige trouwauto lijkt me heel gaaf. Het geeft toch iets extra's aan zo'n dag.

En iets moois onder die bruidsjurk hoort er ook bij.

Toen alle bruiden en bruidegommen opgesteld stonden, de laatste hand aan de kapsels was gelegd en die ene bruid haar schoenen had gevonden konden de auto's gaan rijden, het waren er ruim zestig.

Oskam showde op deze ludieke manier zijn mooie bruidsschoenen.

Prachtig gekapt door kapsalon Grea en in afwachtig wat komen gaat...

Als je zoon of dochter trouwt ga je als moeder natuurlijk ook in iets feestelijks en daar kan je bij Speksnijder prima voor slagen. De brillen zijn van Bergambacht Optiek

De bruiden en gommen waren uitgerust met leuke witte hartjes paraplu's maar gelukkig bleef de regen weg en was het niet koud.

Bij het bedrijfje met die lekkere cupcakes kan je de bruidstaart bestellen.