Bruid

Poedertinten en Bruidsmode…

Leuk om te zien hoe die poedertinten verwerkt worden in bruidsmode

Poedertinten en Bruidsmode...

03 April 2018

Poedertinten en bruidsmode…

Een echte trend op dit moment zijn de poederkleuren

Een echte trend op dit moment zijn de poederkleuren, zowel in damesmode al in bruidsmode.
Zo’n poedertint als bruidsjapon lijkt snel een beetje zoet en soft, maar dat valt mee!

Leuk om te zien hoe die poedertinten verwerkt worden in bruidsmode. Natuurlijk zie je vaak de mooiste stoffen in zachte tinten zoals pastelblauw, zalm en zachtroze, maar de mooiste effecten krijg je door laagjes toe te passen.

Zo wordt een sterke roze tint onder een laag tule een bijzonder mooie poedertint en lichtblauw onder kant krijgt ook direct die tint die net even wat meer bijzonder is! Kijk even mee naar de foto’s.

Zo wie zo wordt er vaak met diverse lagen gewerkt in bruidsmode, een petticoat, een onderrok, de juiste bruidsstof, tule en kant eroverheen al dan niet met extra borduringen. Dat maakt iedere jurk weer uniek! En uniek wil iedereen zijn en met bruidsmode kan je net een beetje meer… Heb je wel eens gehoord van waar een bruidsjurk aan moet voldoen? Er zijn verhalen dat een bruidsjurk ‘something blue’ moet hebben. Laatst hoorde ik van een bruid die dit letterlijk en op een bijzondere manier in haar jurk verwerkt wilde hebben. Zij had zo’n sterke band met haar vader dat ze een gedeelte van zijn blauwe overhemd in haar jurk liet verwerken… leuk detail, een poedertint blauw, al zat het wel aan de binnenkant ;-)