Herenmode

Een broek is een broek, zou je zeggen.

Twee pijpen een bovenstuk, een ritssluiting en dat is het.

Smalle pijpen

03 April 2018

Een broek is een broek, zou je zeggen.

Twee pijpen een bovenstuk, een ritssluiting en dat is het.

Wat verandert daar nou aan? Nou eigenlijk ieder seizoen verandert er wel wat. En dan hebben we het niet over de kleur of over de stof.

Grappig is dat we het vaak niet eens merken. Heb je wel eens naar de broekspijpen gekeken van je laatste aankoop? Leg hem eens op die van bijvoorbeeld vorig jaar… Je verbaast je dat je ineens heel erg met de mode meegaat ;-)

De pijpen worden namelijk steeds een beetje smaller. Maar nee, als klassieke heer doe ik daar niet aan mee, toch? Dacht het wel! Al lijkt het niet zo’n schokkende verandering. Het beste ontdek je hoe geleidelijk je mee verandert. Pak eens een broek van een pak uit de kast, die je een paar jaar niet hebt gedragen. Je verbaast je gewoon hoe gedateerd dat er ineens uitziet, kan niet meer, uit de tijd! Klopt zo zie je maar dat je ongemerkt echt meedoet!

En dat is eigenlijk alleen maar leuk, een beetje eigentijds, hip of trendvolgend! Ieder zijn eigen stijl. Dat de pijpen nu wel heel erg smal zijn , merk je soms pas in de paskamer. Wanneer je aan het passen bent en de pijpen zitten als een legging om je benen, dan heb je echt een heel trendy exemplaar gepakt. Wellicht iets té. Maar een smalle pijp maakt je outfit wel lekker pittig. En hoe smal die pijpen dan voor jou zijn? Dan bepaal je lekker zelf!