Herenmode

Comfort en eigentijds gekleed gaan, gaan hand in hand

Alles rekbaar ;-)

Alles stretch

30 August 2017

Je hele outfit is rekbaar

Comfort voorop

Dat zou toch fantastisch wezen? Bijna iedere man heeft wel een jeans of chino met stretch. Een polo of sweater van jersey. Om niet van T-shirts te spreken! Wat zit er nou lekkerder dan zo’n heerlijk rekbaar kledingstuk? Dat zou je toch iedere dag willen dragen…

Nu zijn er al geweldig fijne jersey overhemden, gewoon waar je een das bij kunt dragen. Prima om er ook zakelijk goed uit te zien. Dus daar zijn er al mogelijkheden. Stretch colberts en kostuums zijn ook uitgevonden. Prima om te dragen. Maar zit dat nu net als een T-shirt?
Niet echt, al is het wel comfortabel.
Willen we een stap verder? Dan komen we in de categorie jogging-huispakken. Als je dat aantrekt doe je het niet meer uit. Helaas geen vervanger voor je keurige blazer en pantalon tijdens een meeting…
Laat ik nu toch kostuums hebben gespot op de beurzen van joggingstof! Compleet met elastiek onderaan de broekspijpen. Ja, je moest er wel twee keer naar kijken, maar het komt eraan! Nog even geduld dat wordt wél najaar.
Goed om te weten deze zomer zijn er al tal van jersey colberts op de markt, dus we kunnen prima aan het ‘stretchy’ comfort wennen. Ben je dit najaar toe aan een jogging-kostuum? Denk dan wel even goed na wanneer je het draagt… het colbert kan prima met een eigentijdse jeans maar de broek? Die zou ik toch maar thuis op de bank aantrekken ;-)

Tekst: Chris van Bruchem

Stretch outfits van Blue Industry

Stretchkostuums van Roy Robson

Jersey colbert van Roy Robson