mode met aandacht

De collectie van Speksnijder

Verrassend eigentijds

Speksnijder levert al ruim 80 jaar kwalitatieve kleding voor dames en heren. Bent u op zoek naar een feestelijke outfit, zoekt u iets zakelijks of juist iets voor uw vrije tijd? Welke stijl u ook zoekt, in onze winkel in Veenendaal kunt u kiezen uit een uitgebreide en zeer grote collectie van diverse topmerken. Beleef onze winkel in Veenendaal en laat u verrassen. Uiteraard voorzien wij u graag van een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

maak een afspraak

Damesmode

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben op onze damesafdeling? Graag laten wij zien wat u in onze winkel in Veenendaal kunt verwachten. We kunnen niet wachten om u van een persoonlijk advies te voorzien en dat kan ook op uw moment met de medewerker van uw keuze.
Meer over damesmode


Herenmode

Ontdek wat u als man in onze winkel in Veenendaal kunt verwachten. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar met een persoonlijk én passend advies, desgewenst op afspraak!

Meer over herenmode

Schoenen

In onze winkel in Veenendaal treft u naast onze collecties dames en herenmode ook twee fantastische afdelingen aan met eigentijdse schoenen.
Meer over schoenen

Mode voor de bruidegom

Voor de bruidegom hebben wij in onze winkel in Veenendaal een schitterende afdeling met trouwkostuums van toonaangevende merken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je eigen trouwpak te ontwerpen op onze Tailormadeadeling. Wij als professionals presenteren je een eigentijdse en verrassende collectie en geven alle aandacht aan jouw persoonlijke wensen!
Meer over de bruidegom

De merken in onze winkel in Veenendaal