maak er een
mooie dag van

Damesmode bij Speksnijder Mode in Veenendaal

Bekijk onze collectie


Wij zijn gespecialiseerd in feestelijke kleding, maar ook voor iedere andere gelegenheid hebben wij een passende collectie. Neem de tijd om Speksnijder te ontdekken. Kies de stijl die bij u past. Naast inspirerende beelden vind u hier veel informatie. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Veenendaal, daar staan onze medewerkers klaar om u een persoonlijk advies te geven. Alle aandacht voor u, want... Aandacht voelt beter!

Voor een overzicht van -bijna- alle damesmodemerken die wij in onze winkels hebben kunt u naar beneden scrollen en ontdek meer wanneer u op de merknamen klikt. Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies op afspraak?

Stuur ons een mail maak een afspraak

Party

In onze winkel in Veenendaal treft u een grote collectie aan met feestelijke mode. Heeft u binnenkort een feestje, of bent u aanstaande bruidsmoeder? Dan is een bezoek aan onze winkel in Veenendaal een aanrader! Op onze speciale feestafdeling geven wij u graag een passend en persoonlijk advies. Dan kan ook gemakkelijk op afspraak, boek een Bruidsmoeder-arrangement, dan maken wij er gelijk al een echt feestje van!

bruidsmoederarrangement


Classic

Houd u van een klassieke kledingstijl? Dan kunnen wij u helpen. Op onze damesafdeling in onze winkel in Veenendaal treft een grote collectie aan met schitterende klassieke merken. Merken zoals Frank Walder, Sommermann, Gerry Weber, Basler of Georgedé om er maar een paar te noemen, bewijzen dat u wanneer u klassiek gekleed gaat toch heel eigentijds voor de dag zult komen. Bekijk onze collectie door naar beneden te scrollen en op de betreffende merken te klikken. Wilt u de collectie echt ontdekken? Dan nodigen wij u uit in onze winkel in Veenendaal, wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

Business

Zoekt u een mooie outfit voor een zakelijke bijeenkomst? Of wilt u als bedrijf representatief gekleed voor de dag komen? Speksnijder heeft volop mogelijkheden, kom langs in onze winkel in Veenendaal of maak telefonisch een afspraak: 0318-526159

Schoenen

Om u compleet van dienst te kunnen zijn, treft u in onze winkel in Veenendaal een schitterende Schoenensalon aan met eigentijdse schoenen uit de collecties van Gabor, Maripé, Högl en Paul Green. Wat is er nu prettiger om uw kledingset perfect te combineren met de juiste schoen?

Studio

gekleed met een classy gevoel? In onze winkel in Veenendaal treft een een fantastische collectie aan die helemaal bij u past, Wat dacht u van merken als Caroline Biss, Lilytime, Comma, Kyra & Ko, Taifun of More & More om er maar een paar te noemen. Scrol naar beneden en klik op de betreffende merken en laat u inspireren. Voor een persoonlijk advies staan onze medewerkers voor u klaar in onze winkel in Veenendaal. Of maak een afspraak!

afspraak maken

Casual

Bent u op zoek naar iets gemakkelijks én leuks voor de vrije tijd? Wij hebben in onze winkel in Veenendaal diverse casuals waarmee u verrassend voor de dag kunt komen én ook nog eens comfortabel zitten.
Speksnijder is van alle markten thuis!

Jassen

U kunt ons gerust jassenspecialist noemen, u kunt in onze winkel in Veenendaal namelijk naar hartenlust kiezen uit een enorme collectie jassen van. Wat dacht u van Beaumont, Barbara Lebek, Creenstone of Gil Bret. Stuk voor stuk jassen van topkwaliteit en eigentijdse klasse. Natuurlijk treft u ook een mooie collectie bijpassende accessoires aan. Kom snel eens passen, wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies

Personal Shopping

Graag adviseren wij u persoonlijk, u bent tijdens onze openingstijden altijd van harte welkom! Wilt u liever afspreken op een moment dat het u schikt? Maak dan een afspraak met mij of één van mijn collega's

Maak een afspraak

Damesmode merken