maak er een
mooie dag van

Herenmode bij Speksnijder Veenendaal

Welkom in onze herenmodewereld

Ontdek wat Speksnijder u te bieden heeft! Bent u op zoek naar een prachtig kostuum? Dan kunnen we zaken doen, wij zijn een echte pakkenspecialist. Of wilt u een kostuum op maat? Daar helpen wij u ook graag aan. Daarnaast kunnen we u ook casual kleden met toonaangevende merken. We hebben een eigentijdse collectie. Beleef het zelf en kom snel langs in onze winkel in Veenendaal. Voor een overzicht van -bijna- alle herenmodemerken die wij in onze winkel in Veenendaal hebben kunt u naar beneden scrollen en ontdek meer wanneer u op de merknamen klikt!
Heeft u vooraf een vraag, of wilt u persoonlijk advies op afspraak?

Stuur ons een mail maak een afspraak


Kostuums

Speksnijder is een echte kostuumspecialist. Wij hebben in onze winkel in Veenendaal een grote collectie voor u klaar hangen in de meest uiteenlopende stijlen. Gaat u voor een klassiek kostuum? voor een zakelijk of trendy kostuum? Of zoekt u iets voor een ambt, of een bijzondere (feestelijke) gelegenheid?
Wellicht bent u een aanstaande bruidegom... Wij kunnen u helpen. En wilt u net een tandje exclusiever, dan kunt u terecht op onze Tailormade afdeling voor een kostuum op maat.


TS-Tailormade Maatpakken

Een eigentijds maatpak is helemaal van nu. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al uw wensen mogelijk zijn. U kunt kiezen uit een keur aan stoffen en alle details aan het kostuum, die bepaalt u zélf.

Meer informatie

Herenschoenen

In onze winkel in Veenendaal treft u ons schitterende Schoenenkabinet aan. Hier verkopen wij in prettige samenwerking met van Keulen-schoenen, herenschoenen van toonaangevende merken. Wat is er nu prettiger om bij uw outfit gelijk de juiste schoenen aan te schaffen. Bij ons in het mogelijk! Wij voeren de merken Giorgio, Melik, Van Lier en Australian.

Business

Aan een zakelijk kostuum kunnen wij u zeker helpen, u kunt kiezen uit diverse merken en kwaliteiten. Hierbij staat comfort voorop. Ook kleden wij regelmatig bedrijven aan en kunnen we op maat leveren overeenkomstig uw wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheiden.

Neem contact op

Casual

Gaat u ook in uw vrije tijd graag goed gekleed? Wij hebben diverse merken in onze winkel in Veenendaal die daar prima geschikt voor zijn, wat dacht u van State of Art, Vanguard, Baileys, Blue Industry of Bugatti? Fantastische merken die stoer en comfortabel zijn. Kom naar onze winkel in Veenendaal, wij helpen u graag!

Jassen

Bent u op zoek naar een jas? Kom dan zeker onze collectie bekijken en passen. We hebben een uiteenlopende collectie jassen in onze winkel in Veenendaal van diverse topmerken zoals Bugatti, Reset, Gate One, Colmar, State of Art en Vanguard. Alle reden voor een bezoek aan onze winkel in Veenendaal wij geven u graag een passend advies.

Trouwpakken

http://bruidscollectie.nl/bruidegomBen je binnenkort de bruidegom? Dan kunnen wij je in onze winkel in Veenendaal helpen aan een fantastisch trouwpak. Je kunt bij ons kiezen uit een collectie met toonaangevende merken zoals Wilvorst of Roy Robson, of je ontwerp je eigen kostuum op onze Tailormadeafdeling. Alle reden om een afspraak te maken in onze winkel in Veenendaal. Dan nemen wij de tijd voor je.

Meer informatieAmbtskleding

Ook voor ambtskleding bent u bij Speksnijder aan het juiste adres! Zoekt u een driedelig zwart kostuum? Dan kunnen wij u helpen, ook een bijpassende overjas hebben wij in ons assortiment. Daarnaast diverse mogelijkheden in grijstinten, jacquets, preekjassen, smokings enz. Aangevuld met diverse soorten (witte) overhemden en alle accessoires die nodig kunnen zijn. De merken die wij voeren zijn o.a. Roy Robson, Wilvorst, Digel en Eduard Dressler

Personal Shopping

Graag adviseren wij u persoonlijk, u bent tijdens onze openingstijden altijd van harte welkom! Wilt u liever afspreken op een moment dat het u schikt? Maak dan een afspraak met mij of één van mijn collega's

Maak een afspraak

Herenmode merken