Corona-protocol

Wij nemen uw en onze veiligheid serieus!

In onze winkel in Veenendaal staat alle aandacht voor u voorop! Daarnaast het veilig en verantwoord omgaan met elkaar, daarom hebben we diverse maatregelen getroffen:

Hygiëneregels

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen steeds -indien nodig- onze protocollen aan. Zo geven we geen handen meer, verzoeken wij onze klanten te betalen via de pin, zorgen we voor extra schoonmaakbeurten van contactpunten -zoals deurknoppen, trapleuningen, toetsenborden, pinautomaten en toiletten etc.- en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. We houden de regel 1,5 meter afstand strikt in acht. In onze winkel in Bergambacht zijn 55 gasten tegelijkertijd welkom, in onze winkel in Veenendaal 35. Heeft u een maatwerkafspraak? Dan registreren wij -volgens de richtlijnen- het aantal bezoekers waar u mee komt. Let op: het maximum aantal personen waar u mee kunt komen is 3, kinderen onder de 13 jaar uitgezonderd.

Mondkapjes

Al onze medewerkers dragen om u te beschermen een mondkapje of faceshield. Wij vragen u ook om ons te beschermen en een mondkapje te dragen.

Personal Shopping

We begrijpen dat u het lastig vindt om een afweging te maken of u onze winkel in Veenendaal kunt bezoeken. Qua oppervlakte is er in onze winkel in Veenendaal ruimte genoeg om de juiste afstand in acht te nemen. Daarom heten wij heten wij u van harte welkom! U kunt ook op afspraak te winkelen. Hiervoor kunt u eenvoudig via deze website of telefonisch een personal shopper boeken. Dit kan tijdens onze openingstijden. Klik voor meer informatie over personal shopping op onderstaande knop.


Thuis winkelen

Heeft u zelf licht klachten, of hoest u? Dan is het beter om thuis te winkelen. U kunt hiervoor ideeën opdoen op onze website. Ook is het mogelijk om via Whatsapp te winkelen, zo kunt u foto's ontvangen of videobellen met een vertrouwde personal shopper. Wanneer u in ons adresbestand staat kunnen we aan de hand van uw koophistorie de juiste maten en voorkeuren vinden.

Bekijk onze thuiswinkelpagina om ideeën op te doen, klik hiervoor op onderstaande knop: