maak er een
mooie dag van

Werken bij Speknijder

Speksnijder biedt volop mogelijkheden voor een interessante baan in de mode! Hoe verrassend is het om te werken in een prachtige winkel met eigentijdse collecties. Het contact met klanten maakt het vak het meest boeiend. Geen klant is namelijk hetzelfde en het is een sport om samen met de klant die outfit te kiezen die letterlijk en figuurlijk passend is!Verkoper/Verkoopster

Met deze functie ben je een spil in de winkel, jij bent degene die de relatie met onze klanten onderhoudt. Je maakt deel uit van een prettig en enthousiast team.


Caissier(e)

Je sluit het bezoek van onze klanten af. Hierbij staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Het minst leuke ‘karwei’ voor de klant; het betalen, wordt door jouw medewerking toch een mooie afsluiter!

Adviseuse Bruidsmode

Je assisteert de toekomstige bruiden bij de aankoop van hun droomjurk. Vanzelfsprekend creëer je een feestelijke en ongedwongen sfeer tijdens het verkoopgesprek.

Inkoper/Inkoopster

Één van de belangrijkste functies in de modebranche; hoe stel je een collectie samen passend bij de doelgroep van Speksnijder? Beursbezoeken in binnen- en buitenland behoren tot één van de vaste activiteiten. Veelal is dit een deeltijdfunctie die gecombineerd wordt met een verkoopfunctie.


Visual merchandiser

Dit is een creatieve functie waarbij de presentatie van de artikelen in de winkels vooropstaan. Daarnaast assisteer je bij het etaleren en voer je het marketingplan uit dat is uitgestippeld door het managementteam.

Filiaalmanager

In deze functie draag je de verantwoording over één van de filialen van Speksnijder Mode en maak je deel uit van het managementteam, hierbij word je ondersteund door afdelingsmanagers.


Afdelingsmanager

Het assisteren van de filiaalleider/leidster behoort tot de hoofdtaken van deze functie. Ook stuur je een team van verkoopmedewerkers aan. Deze baan word gecombineerd met een verkoopfunctie. Je maakt deel uit van het managementteam van Speksnijder Mode.


Administratief medewerker

Achter de schermen wordt ook veel werk verzet, als administratief medewerker verzorg je samen met een team bv. de loonadministratie en de goederenadministratie.


Coupeuse

Veel kleding die verkocht wordt in onze 3 winkels moeten aangepast worden aan de wensen van de klant. Als coupeuse draag je hier zorg voor. Speksnijder mode beschikt over een modern en comfortabel atelier in Bergambacht.


Vacatures

Regelmatig hebben wij vacatures, hiervoor plaatsen wij advertenties in diverse dag- en weekbladen, posten we berichten op Facebook en Twitter maar ook op deze website zijn onze vacatures te vinden!