Ontdek Bugatti in onze winkel in Bergambacht

Ontdek Bugatti in onze winkel in Bergambacht

Klassiek en zelfverzekerd. Dit zijn de twee woorden die Bugatti het beste omschrijven. De kleding van dit merk hebben een klassieke en luxe uitstraling voor mannen die houden van een goede zakelijke look.

Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkel in Veenendaal.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!
Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Bugatti

Perfect

“in pasvorm en kwaliteit”


Meer mode inspiratie opdoen...

The Europian Brand

Het merk noemt zich met een reden ‘The European Brand’. Al sinds 1978 maakt het Duitse merk collecties die in de wereld van mannenmode een groot succes zijn. Vandaag de dag heeft Bugatti zich gevestigd als een Europees merk met een breed aanbod aan zowel zakelijke als vrijetijdskleding. De ontwerpers van het merk gaan in elke collectie voor een perfecte mix van modern, klassiek en sportief. Een man van over de dertig heeft na vele jaren experimenteren zijn eigen stijl ontwikkeld en daar speelt Bugatti precies op in. Alle voordelen van het zakelijke en het stijlvolle van casual.


Bij Speknijder Mode vindt u de nieuwste collecties van het Duitse merk. Van overhemden tot vesten en vooral jassen. Geef uw garderobe wat kleur en veelzijdigheid. De kleding van Bugatti hebben de gewilde klassieke look met een beetje van deze tijd.
.

herenmodeadviseur

Lisette Veenbrink

Bugatti ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig en daarom sta ik graag voor u klaar. En dat kan ook op afspraak, op het moment dat het ú uitkomt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal