Bekijk meer van Bugatti in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Bugatti in onze winkel in Veenendaal

Bugatti staat voor diversiteit en innovatie. Door het volgen van de traditie, maar toch ontwerpen te maken die modern en trendy zijn, weet Bugatti vitaliteit uit te stralen die zorgt voor een internationaal succes. Bugatti wordt gekenmerkt door een sportief klassiek tintje voor de moderne man. Bugatti is begonnen in de autowereld, al meer dan 100 jaar is Bugatti een gerenommeerd merk die gespecialiseerd is in het brengen van hoogwaardige innovaties. Naast het produceren van race auto’s produceert Bugatti ook hoog segment personenauto’s. De ontwerpen voor de kledinglijn van Bugatti zijn dan ook geïnspireerd met diezelfde klasse en kwaliteit.

Plan je bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Bugatti

Met Bugatti kunt u alle kanten op!


“Klassiek met een sportief randje. De collectie van Bugatti kenmerkt zicht door begrijpelijke items in casual items en mooie draagbare jassen”
Meer mode inspiratie opdoen...

Klassiek en zelfverzekerd.

Dit zijn de twee woorden die Bugatti het beste omschrijven. De kleding van dit merk hebben een klassieke en luxe uitstraling voor mannen die houden van een goede zakelijke look.
Het merk noemt zich met een reden ‘The European Brand’. Al sinds 1978 maakt het Duitse merk collecties die in de wereld van mannenmode een groot succes zijn. Vandaag de dag heeft Bugatti zich gevestigd als een Europees merk met een breed aanbod aan zowel zakelijke als vrijetijdskleding. De ontwerpers van het merk gaan in elke collectie voor een perfecte mix van modern, klassiek en sportief. Een man van over de dertig heeft na vele jaren experimenteren zijn eigen stijl ontwikkeld en daar speelt Bugatti precies op in. Alle voordelen van het zakelijke en het stijlvolle van casual. Bent u een echte zakenman? Elke man ziet er goed uit in een pak. Echter, als een moderne man in deze tijden is een pak met een egaal gekleurd overhemd niet meer genoeg. Geef uw garderobe wat kleur en veelzijdigheid. De kleding van Bugatti hebben de gewilde klassieke look met een beetje van deze tijd.

herenmodeadviseur

Nico van Schothorst

Bugatti ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Want een persoonlijks advies is altijd prettig. Daarom sta ik graag voor u klaar. En dat kan ook op afspraak op het moment dat het ú uitkomt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal