Bekijk meer van Digel in winkels

Bekijk meer van Digel in winkels

Kostuums, colberts en pantalons aangepast aan de laatste fashion trends. Dit geldt zowel voor de uitgebreide seizoen collecties als mede voor de zeer uitgebreide mix & match voorraadprogramma’s. Functionaliteit staat bij Digel hoog in het vaandel. Anti-kreuk en vlekwerend zijn voor ons zeer belangrijke begrippen. Digel ontwikkelt steeds nieuwe innovatieve producten. Deze producten zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen.

Plan je bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Digel

De juist outfit bij de juiste persoon

Met een outfit van Digel komt u altijd goed voor de dag, draagt u klassiek? Dan is er volop keuze, draagt u eigentijds? Ook dan hebben we de mooiste sets in onze collectie.


Meer mode inspiratie opdoen...

Alleen de beste materialen

Het merk Digel behoort tot een groot familiebedrijf uit Duitsland. De collectie is niet alleen groot in het eigen land, maar ook internationaal is het zeer succesvol. Digel staat voor elegante herenkleding met een hoogwaardige kwaliteit. De collectie bestaat uit basisstukken die eenvoudig te combineren zijn. Maar ook zijn er complete kostuums beschikbaar in de collectie. Een Digel kostuum is door het hoge draagcomfort onmisbaar voor de echte zakenman!

Digel besteedt bijzonder veel aandacht aan haar producten. Een Digel kostuum staat voor hoge kwaliteit door het gebruik van enkel de beste materialen. De materialen zorgen voor extra comfort door het kreukherstellend vermogen. Ook blijven de productielijnen binnen Europa, op deze manier kan Digel de kwaliteit nog beter waarborgen.

herenmodeadviseur

Nico van Schothorst

Digel ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig. Ik sta graag voor u klaar, desgewenst op afspraak. Dus op het moment dat het ú uitkomt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal