Bekijk meer van Frank Walder in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Frank Walder in onze winkel in Veenendaal

Frank Walder inspireert de elegante, stijlvolle vrouw met verrassende collecties waarin tijdloze allure en comfort zijn verenigd tot een smaakvol silhouet. In een matenrange van 36 t/m 52 presenteert Frank Walder een modieus programma voor een brede doelgroep. De optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit staan altijd garant voor eigentijdse klasse.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Frank Walder

Vertrouwd

De collecties van Frank Walder zijn steeds vernieuwend én vertrouwd
Meer mode inspiratie opdoen...

Eigen stijl

De mode ontwerpen van Frank Walder worden gekarakteriseerd door hun exclusieve en internationale uitstraling. De collecties zijn gericht op de actieve, ondernemende vrouw die zichzelf respecteert en weet wat ze wil. Frank Walder is niet bang om nieuwe dingen te proberen, anders te combineren en een collectie te ontwerpen waarvan u kunt genieten. Belangrijk is daarbij de vaste én herkenbare stijl. Waarom ook zou u nog elke keer moeten veranderen en mee moeten gaan met de laatste trends als u al uw eigen stijl gevonden hebt.


damesmodeadviseur

Linda Mesman

Frank Walder ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal