Bekijk meer van Fuchs & Schmitt in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Fuchs & Schmitt in onze winkel in Veenendaal


De jassen van Fuchs & Schmitt zijn modern, beschermend en warm. De temperatuurregulerende, ventilerende en gemakkelijk te onderhouden kleding heeft een perfecte pasvorm. De collecties zijn vrouwelijk, sportief en elegant. Het merk is gericht op vrouwen die van het leven genieten en het belangrijk vinden om stijlvol voor de dag te komen.

Op deze pagina ziet u een impressie van Fuchs & Schmitt, bekijk de collectie bij in onze winkel in Veenendaal, welkom!


Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Fuchs & Schmitt

Trendy

Een zelfverzekerde flair voor iedere vrouw
Meer mode inspiratie opdoen...

Paul Fuchs en Hans Schmitt

Fuchs & Schmitt, opgericht in 1967 door de ondernemers Paul Fuchs en Hans Schmitt, Fuchs Schmitt wordt sinds 1994 beheerd door Udo Ullerich. In 1989 trad het bedrijf de MV ondernemingsgroep GmbH & Co binnen. In 1998 kreeg de IGEDO internationale fashion marketing prijs voor zijn hoge niveau van productinnovatie, fashion expertise en toewijding aan het beleid van het merk. De fox's hoofd is een visuele sleutel voor onze collecties en presentatie van het merk voor de laatste 15 jaar. Het merk Fuchs Schmitt wordt verkocht door toonaangevende kledingwinkels.

damesmodeadviseur

Ineke Pater

Fuchs Schmitt ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal