Ontdek de fantastische pasvorm in onze winkel in Veenendaal

Ontdek de fantastische pasvorm in onze winkel in Veenendaal

"Atelier Gardeur" , de favoriete broek met een fantastische pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Gardeur produceert een optimaal silhouet samen met een hoog draagcomfort, eigentijdse en elegante stijl. Dit geeft de drager zelfvertrouwen en een positieve houding. Verfijnd door innovatieve details zoals de specifieke studio gardeur comfortabele tailleband en functionele materialen is de aankoop van een Gardeurbroek een perfecte keuze.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Gardeur

Duitse degelijkheid

"Omdat de pasvorm zo perfect is van Gardeur, komt u altijd goed voor de dag."


Meer mode inspiratie opdoen...

Hoogwaardig

Gardeur broeken worden door veel van klanten graag gedragen vanwege de perfecte pasvorm, de hoogwaardige verwerking en de uitstekende kwaliteit. Niet voor niets heeft het merk een trouwe klantenkring weten te creëren. Iedereen die ooit een broek van dit Duitse merk heeft gedragen weet dat de kleding perfect om het lichaam past en daardoor een mooi figuur geeft. Vanwege deze eigenschappen is een broek van Gardeur de perfecte keuze voor de sportieve man met stijl. Een toevoeging voor uw kledingkast, want deze broeken zijn perfect voor elk draagmoment: van vrije tijd tot zakelijke of speciale aangelegenheid. Gardeur is een van de weinige merken waarbij het complete productieproces nog in eigen huis plaatsvindt: van designteam tot naaiatelier tot zelfs een wasserette. Het team besteed ieder seizoen weer uitzonderlijk veel aandacht aan het ontwerp en de productie van goed draagbare broeken die klassieke details bevatten, maar tegelijkertijd ook aansluiten bij de trends van nu. Het resultaat is een uiteenlopende lijn Gardeur broeken voor heren in verschillende modellen, wassingen en kleuren. Voor iedere gelegenheid een broek dus. Altijd luxe details, de hoogwaardige afwerking en de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Een premiumlijn – en altijd goede keuze - voor de modebewuste man.


herenmodeadviseur

Petra van Schoonhoven

Gardeur ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

.

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal