Bekijk meer van Gate One in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Gate One in onze winkel in Veenendaal

Mode voor mannen die weten wat ze willen. Mannen die een duidelijk doel voor ogen hebben en die innovatief en creatief zijn verwachten nou eenmaal meer op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en comfort. Laat dat nou net precies zijn wat Gate One hun kopers te bieden heeft!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Gate One

Gevoel voor mode

Perfecte jacks en jassen, gewatteerd in de winter, lekker luchtig in de zomer.
Meer mode inspiratie opdoen...

Functioneel en succesvol

Het Duitse Gate One werd in 2007 als eenmanszaak opgericht door Ralf Dröge. Hij ontwikkelde een merk waarbij de focus op betaalbare mode lag, waarbij ook moderniteit, functionaliteit en kwaliteit niet uit het oog mochten worden verloren. Om inspiratie op te doen bezocht hij vele internationale beurzen en workshops. Dröge’s niet aflatende gevoel voor mode heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Gate One binnen een paar jaar is uitgegroeid tot een succesvolle speler op de markt, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa. Met sportieve, comfortabele jacks met luxe uitstraling weet het merk nog steeds te groeien in populariteit!


herenmodeadviseur

Lisette Veenbrink

Gate One ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal