Bekijk meer van Georgedé in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Georgedé in onze winkel in Veenendaal

Georgedé is een damesmode merk uit Parijs en dat is te zien. De collecties bestaan uit zeer levendige, sierlijke designs. Prachtige jurkjes met een typisch Zuid-Europees karakter, uitgevoerd in kleurrijke stoffen. Georgedé is elegant, wordt met flair gedragen en is daarmee een bijzonder vrouwelijk merk. Wij denken aan boulevards en terrasjes bij het zien van de collecties!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Georgedé

Elegant

Georgedé wordt met flair gedragen
Meer mode inspiratie opdoen...

De collectie bestaat uit zeer levendige en sierlijke dessins

Georgedé is populair bij vrouwen die overwinteren aan de Côte d’Azur door haar kwalitatief hoogwaardige collecties met voldoende draagcomfort. Mode die zich laat combineren met een pump of sandaaltje en daarom geschikt voor elke dag. En bent u niet zo'n overwinteraar? Geen probleem, hier in Nederland is het ook prima te dragen. Goed om te weten dat de collecties van Georgedé leverbaar is tot en met maat 54. Dus heeft u een maatje meer? Dan kunt u zicht met dit merk prima heel elegant kleden.

damesmodeadviseur

Irma Zeldenrijk

Georgedé ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal