Kom de shirts passen in onze winkel in Veenendaal

Kom de shirts passen in onze winkel in Veenendaal

Een prachtig trendvolgend en comfortabel merk met een sportieve uitstraling. De originele collectie van Giordano sluit naadloos aan op die van het Hollandse merk Baileys want ze komen uit dezelfde 'keuken'.Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Giordano

Origineel

"Comfortabel en sportief en een leuke aanvulling op de bonnetterie van Baileys!"
Meer mode inspiratie opdoen...

Shirts

"Giordano" heeft een mooie Italiaanse klank. Ontworpen in Nederland heeft het tóch een Italiaanse achtergrond, omdat de stoffen van weleer werden geïmporteerd uit het zonnige Italië. De overhemden en shirts van Giordano worden tegenwoordig overal ter wereld geproduceerd: de beste stoffen en garens gecombineerd met een keur selectie aan weverijen. Giordano overhemden worden bij Verweij ontworpen door een ervaren team van designers. Geïnspireerd door retailers en casual trends en talloze modebeurzen maken de trendwatchers exclusieve en modieuze vrijetijds ontwerpen. Ieder jaar wordt een volledige kleurrijke en modieuze collectie ontwikkeld speciaal voor de modebewuste man. Heerlijke stoffen van de beste ateliers.

De hoge kwaliteit overhemden van Giordano zijn beschikbaar in twee pasvormen: regular fit (recht model) en een tailored fit (licht getailleerd). De Giordano overhemden met een regular fit zijn voor de ietwat gezette of grotere man waarbij de borstkas bijna evengroot is als de middel streek (buik of taile). De tailored fit biedt als herenoverhemd een ietwat getailleerde look en sluit dichter aan op het lichaam. Ieder seizoen worden de meest hoogwaardige stoffen geselecteerd voor de nieuwe collectie blouses van Giordano. Alle onderdelen van Giordano overhemden en shirts worden apart afgewerkt en correct op de overhemden gezet: dit maakt het Giordano overhemd uniek. Heerlijke stoffen met een zachte afwerking bieden dit merk een prettige flair speciaal voor de moderne en sportieve man.


herenmodeadviseur

Nico van Schothorst

Giordano ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal