Ontdek deze classe-shirts in onze winkel in Veenendaal

Ontdek deze classe-shirts in onze winkel in Veenendaal

Details maken het verschil, dat geldt zeker bij een hoogwaardig kwaliteitsoverhemd. De pasvorm staat vast, maar de stoffen, manchetten, boorden en knopen veranderen voortdurend. Om daarin on trend te blijven vergt niet alleen vakmanschap, maar ook oog voor design en feeling voor de juiste ontwikkelingen binnen de mode.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

John Miller

Stijlvolle luxe

“Altijd de mooiste stoffen, dessins en kleuren. Maak met John Miller uw outfit compleet!"
Meer mode inspiratie opdoen...

Luxe

John Miller shirts kenmerken zich door enorm hoge kwaliteit en luxe uitstraling. John Miller overhemden en blouses worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. John Miller shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. Het merk kent een viertal fits: een tailored licht getailleerd fit, met een aangesloten pasvorm voor de moderne man en een slim fit shirt dat nog getailleerder is en zeer strak aansluit. Ook heeft het merk een niet getailleerde fit: Regular Fit en een zeer licht getailleerde fit: Modern Fit. Daarnaast zijn de John Miller overhemden beschikbaar in verschillende mouwlengtes (normaal en mouwlengte 7). De luxe overhemden van John Miller bestaan al ruim 25 jaar. De overhemden sluiten goed aan bij de laatste trends in de herenmode.


herenmodeadviseur

Petra van Schoonhoven

John Miller ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal