Bekijk meer van Kyra & Ko in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Kyra & Ko in onze winkel in Veenendaal

De kleding van Kyra & Ko heeft een geheel eigen, herkenbare stijl. Het succes van Kyra en Ko is te danken aan de eigen ervaringen die het ontwerpersduo meeneemt in het ontwerpproces. Zij houden rekening met de rondingen die gecamoufleerd moeten worden, of juist geaccentueerd moeten worden. Kleuren, materialen en patronen hebben ook in de nieuwe collectie een vrouwelijke, bijna romantische stijl. Kyra & Ko is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol modemerk voor stijlvolle vrouwen.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Kyra & Ko

Eigen stijl

Met Kyra & Ko kunt u zich onderscheiden
Meer mode inspiratie opdoen...

Makkelijk combineren

Kyra & Ko is een Nederlands merk dat opgericht werd in 2003 en vanaf dat moment is het hard gegaan met het fashionlabel. Designers Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klein hebben hard gewerkt om Kyra & Ko een look te geven die over de hele wereld kan worden herkend. Wat alle kledingstukken met elkaar gemeen hebben, is de fantastische pasvorm die telkens weer terugkomt. Qua stijl is Kyra & Ko classy met een unieke touch. Kleine of grotere, opvallende details, maken ieder artikel bijzonder! Hierbij kun je denken aan een mooie button, een contrasterende kleur in het kledingstuk of een opvallende stof. Laat u verassen door de eigenheid van dit eigenwijze merk!
Daarbij is ieder Kyra & Ko fashionitem geweldig te combineren met extra accessoires. Doordat geen enkel kledingstuk te overheersend is, is dit keer op keer zonder moeite mogelijk.


damesmodeadviseur

Henrike van Laar

Kyra & Ko ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal