Bekijk meer van Lebek in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Lebek in onze winkel in Veenendaal

Barbara Lebek is een Duits modehuis en bestaat sinds 1921. In de loop der jaren heeft dit merk ook aan populariteit gewonnen in andere Europese landen. Dus ook in Nederland en zeker ook bij Speksnijder. Barbara Lebek is een jassenspecialist en richt zich vooral op de moderne vrouw die zich graag elegant en chique maar ook sportief en hip kleedt. Kwaliteit en pasvorm staan hoog in het vaandel bij Lebek.


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Lebek

Elegant

Lebek richt zich op de vrouw die zich elegant, maar ook hip kleed.
Meer mode inspiratie opdoen...

Stijl

In 1923 werd in het Duitse Breslau het merk Lebek opgericht. Sinds 1995 leiden Dr. Barbara Lebek en haar broer Jürgen Lebek de onderneming. Barbara zorgt voor het design en de productie, Jürgen leidt de verkoopafdeling. Deze samenwerking is tot nu toe zeer succesvol. Het merk Lebek is door heel Europa bij de betere modehuizen verkrijgbaar. Het merk Lebek hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Een ideale combinatie van handwerk en high-tech technieken zorgen hiervoor. Lebek staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en pasvorm.


damesmodeadviseur

Ineke Pater

Lebek ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal